onsdag 13 april 2011

Tänker vi anta kommunen?

Hela förmiddagen har vi sysselsatt oss med att börja fundera på vilka krav vi vill (och inte vill) ställa på de som söker till Musikhandledarlinjen. Vad krävs av en person för att vi ska kunna tro att den kan bli en bra musikhandledare? Ja, det är vad jag kallar en bra fråga det! Diskussionerna lär med stor sannolikhet fortsätta...

Birgitta Thole
Efter lunch hade vi delat schema. Ettorna hade lots med Elin & Pelle. De spelade olika rytmer på djembe och sjöng om att de "sitter på ett berg när solen just gått ner". Det måste ha varit fantastiskt!

Jag och de andra tvåorna hade projekttid, så vi gjorde olika saker allihop. Just jag la ut en text om musikhandledaren Birgitta Thole hemsidan som jag håller på och jobbar med.

Innan dagen var slut samlades nästan alla i den största salen på skolan. Där satt det fullt av folk från kommunförbundet! De hade kommit in önskemål till linjen om att vi skulle "göra något". Så vi tågade in med en tjusig variant av afrikansk stöveldans samtidigt som vi sjöng en gammal svensk slagdänga om att ta av sig stövlarna när man kommer hem. När vi fått fokuset i rummet lärde vi ut en trevlig sifferpolska. Kul!

/ Josefine

2 kommentarer:

  1. Josefin, du skriver så underbart roligt! Och informativt icke att förglömma! En ren njutning att läsa för en gammal räv. :) kram / isa

    SvaraRadera
  2. Haha, tack för det Isa =)

    / Josefine

    SvaraRadera