torsdag 25 mars 2010

DET ÄR VÅÅÅR!


Vårglada musik-handledarettor på skolgården, alla muntra och rätt så taggade inför den kommande öppna veckan.

Några flyger söderut, några norrut och några cirkulerar runt i den ångerman-ländska naturen men alla hoppas återvända utvilade och helskinnade till folkhögskolan.
För er som tänkt söka till musikhandledarlinjen så börjar det som tidigare nämnt dra ihop sig, så gå in på www.hfs.se och ladda hem en ansökningsblankett som pdf - snabbt och enkelt, för vi hoppas ju att dessa nuvarande ettor ska få ta hand om ett nytt gäng glada ettor till hösten.

söndag 21 mars 2010

Lägesrapport från "muhlarna"

Lägesrapport så här efter sportlovsveckan: Tvåorna finslipar sin föreställning och åker till veckan ut på turné för att spela.

Under tiden förbereder sig även ettorna inför att resa land och rike runt under sin "öppenvecka", där bland annat städer som Örnsköldsvik, Sundsvall, Malmö och Lund kommer att få besök utav blivande musikhandledare.

Snart är det dessutom sista ansökningsdag till musikhandledarlinjen för blivande studerande, så passa på att sök alla ni som har intresse eller är lite allmänt nyfikna (mer information finns på www.hfs.se - Härnösands Folkhögskolas hemsida, klicka dig sedan vidare till musikhandledarlinjen eller kom till ettornas workshopar i ovan nämnda städer om ni inte har turen att råka snubbla in på någon utav tvåornas spelställen).

Hmm, ja så ser det väl ut just nu, förväntas bli lite fler bilder och/eller filmer här på bloggen inom kort - i alla fall om vi törs visa upp oss så pass =)

Grodnatt så länge
/Linus, åk 1